Lelkek száma

2015. december 7., hétfő

K Ö Z É R D E K

Sziasztok kedveseim!

Az a helyzet, hogy nem sikerült befejeznem a legújabb fejezetet, és nem hiszem, hogy a héten sikerülni fog a szorgalmi időszak "hagyjunk mindent utolsó hétre" gondolat miatt.
VISZONT, táráráráttárááááá: Hogy ne legyetek elhanyagolva, létrehoztam egy Facebook csoportot , ahol várlak titeket nagy-nagy-nagy-nagy-nagy szeretettel, és remélhetőleg ott többet fogok nektek posztolni, és tudunk majd beszélgetni is, és a kérdéseitekkel is szabadabban bombázhattok.
Szóval gyertek, gyertek, csatlakozzatok! :)

Illetve:
Van egy kedves barátom, Nagy Dániel, aki mostanában a slammerek világába lépett, és a legújabb előadása, ha nagyon akarjuk még talán rá tudjuk fogni, hogy illik a történethez.
Hallgassátok, szeressétek:

Dancsi kedves, még mindig rohadtul sietsz, de a szöveg rendben van, plusz a hátsó tartalom is, bár mondjuk Marikának  nem mutatnám meg... :D
Egyre otthonosabban mozogsz a színpadon, aminek örülök, viszont még mindig vannak benne őrült nagy túlzások, amit lehet, hogy viccesnek találsz, és megmosolyogják, de az sokszor azért van, mert kínosnak hat. Ezekre figyelj. Tudod, az elsőben is volt ilyen, azt is beszéltük. A kevesebb ilyen téren néha több, de ettől eltekintek most, hiszen ez komolyan tetszett, és le a kalappal! Büszke vagyok! :) Csak így tovább!
( Tudom, hogy megbeszéltük, hogy írok egy tök frappáns kis kritikát, de ilyen aggyal jelenleg csak ennyire futotta. :) )

További szép hetet kedveseim! Húzzatok bele a félév miatt! Az egyetemistáknak sikerekben gazdag vizsgaidőszakot kívánok, és sose hagyjon el benneteket a remény! :)
Karácsony előtt még lesz egy ünnepi nagy-nagy bejegyzés! És tervezek egy kis meglepit is, remélem sikerül majd összehoznom. Legyetek rosszak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése