Lelkek száma

2015. június 25., csütörtök

Közérdek meg egyebek, ergo J Á T É K ! ! !

Sziasztok!

Örömmel jelentem be, hogy véget ért a vizsgaidőszakom, szóval öröm-boldogság van, és remélhetőleg lesz időm normálisan folytatni a munkát, és úgy haladni az írással, ahogyan szeretném. ( Bár mondjuk eléggé írói válság szagot szimatolok, de megpróbálok nem is gondolni erre!)

Mint látjátok, megújult a design, ami B.Noéminek köszönhető, aki májusban keresett meg egy nagyon aranyos üzenettel, hogy megihlette őt a történetem, ezért szívesen csinálna egy designt a blognak, és tessék! Úgy érzem megérte elkezdeni ezt az egészet! ( Nem a random design felújításra gondolok, hanem arra, hogy másokat is megihlet és szeretik, és EZ BAROMI JÓ ÉRZÉS!!!! :) )
Szóval, itt is a nagy nyilvánosság előtt szeretném megköszönni neked, szörnyen jó munkát végeztél!!! Nagyon szépen köszönöm még egyszer! :)

Nos, a blog és a történet és minden ilyesmi, vagyis A JÁTÉK napirendi pontjai:

1. Majd hamarosan fogok, szólni bejegyzés formájában, hogy kijavítottam az eddigi fejezeteket, és még nem tudom, hogy lesznek-e gyökeres változások ( nem tervezek ), de kevesebb lesz benne a hiba.
Igyekszem a cselekményt jobban elindítani, és a legutóbbi fejezetet jobban kifejteni, mert szerintem nagyon sokan fogtátok a fejeteket, hogy WTF, mi a franc történik, és Úristen, ez megőrült, mi ez a random hókuszpókusz?!  Szóval nyugalom, mindent helyre fogok hozni! :)

2. Mivel mindig itt vagytok, és kitartotok mellettem, ezért szeretnélek titeket egy kis játékra invitálni! :) Kíváncsi vagyok, hogy Ti mennyire vagytok kreatívak!
A történet kezdete óta gondolom sokatoknak lett valamelyik karakter a kedvence, és arra vártok, hogy végre legyen happy end, vagy éppen érje el őket a balsors.
Arra gondoltam, hogy Ti papírra vethetnétek, amilyen terjedelemben szeretnétek egy általatok vágyott jelenetet, eseményt és/vagy lerajzolnátok és elküldenétek nekem. Az írások kikerülnének az oldalra névvel, monogrammal, vagy ahogyan szeretné az adott illető. Ne feledjétek senki sem profi, ez ne vegye el a kedveteket, ha van! Én mindenre nagyon kíváncsi vagyok, még annyira is, hogy :
" - Dögölj meg!
 - Rendben."
A kreativitást is díjazom. Tehát annak is örülök, ha küldtök nekem egy Word fájlt, de az ütős tud lenni, ha egy kidekorált lapra írtok/rajzoltok/ötleteltek/kiélitek magatokat.
Ha csináltok valami ilyesmit, akkor azt felnyomhatjátok Instára is az #adamkeresievat hashtaggel.
Nem sok mindent tudok felajánlani annak, akit a gép kidob, de egy kisebb csomagot össze fogok állítani mindenképpen, és majd felvesszük a kapcsolatot! :)
( Az tuti, hogy a mostani rajzaimra nagyon büszke vagyok, szóval egyet lehet elrejtek a csomagban! )


Határidő: Július 15.
Ahova küldhetitek, ha van küldeni valótok: cat.br95@gmail.com

Remélem játszunk egyet! :)

Kellemes nyári szünidőt nektek! Nem sokára jelentkezem! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése